...

Privatlivspolitik

Effektiv dato: 3. august 2023

Sidst opdateret: 31. januar 2024

Denne privatlivspolitik beskriver MediaHaus ApS’, Vesterbrogade 17, st., Fredericia 7000, Danmark, e-mail: ronni@mediahaus.dk, telefon: +45 29 829 829, politikker for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, som vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside (mediahaus.dk) (herefter kaldet “Tjenesten”). Ved at få adgang til eller bruge Tjenesten giver du samtykke til indsamlingen, brugen og videregivelsen af dine oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Hvis du ikke giver samtykke til dette, bedes du venligst undlade at få adgang til eller bruge Tjenesten. 

Vi kan ændre denne privatlivspolitik til enhver tid uden forudgående varsel, og vi vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på Tjenesten. Den reviderede politik træder i kraft 180 dage efter, at den reviderede politik er blevet offentliggjort på Tjenesten, og din fortsatte adgang til eller brug af Tjenesten efter denne periode vil udgøre din accept af den reviderede privatlivspolitik. Derfor anbefaler vi, at du regelmæssigt gennemgår denne side. 

Oplysninger, vi indsamler: 

Vi indsamler og behandler følgende personlige oplysninger om dig: 

  • Navn
  • E-mail
  • Mobilnummer

Hvordan vi bruger dine oplysninger: 

Vi vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig, til følgende formål: 

  • Markedsføring / Promovering
  • Udtalelser
  • Support
  • Målrettet annoncering

Hvis vi ønsker at bruge dine oplysninger til andre formål, vil vi bede om dit samtykke og kun bruge dine oplysninger, når vi har modtaget dit samtykke, og kun til de formål, du har givet samtykke til, medmindre vi er forpligtede til at handle anderledes i henhold til loven. 

Hvordan vi deler dine oplysninger: 

Vi vil ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter uden dit samtykke, undtagen i begrænsede omstændigheder som beskrevet nedenfor: 

  • Reklametjenester
  • Analyser
  • Dataindsamling og -behandling

Vi kræver, at sådanne tredjeparter kun bruger de personlige oplysninger, vi overfører til dem, til det formål, som det blev overført, og at de ikke opbevarer det længere end nødvendigt for at opfylde det nævnte formål. 

Vi kan også videregive dine personlige oplysninger i følgende tilfælde: (1) for at overholde gældende lov, forskrifter, retskendelse eller anden retlig proces; (2) for at håndhæve dine aftaler med os, herunder denne privatlivspolitik; eller (3) for at reagere på påstande om, at din brug af Tjenesten krænker tredjeparts rettigheder. Hvis Tjenesten eller vores virksomhed fusioneres eller opkøbes af en anden virksomhed, vil dine oplysninger være en af de aktiver, der overføres til den nye ejer. 

Opbevaring af dine oplysninger: 

Vi vil opbevare dine personlige oplysninger hos os i 365 dage efter modtagelse af beskeder eller så længe, vi har brug for det for at opfylde de formål, hvortil det blev indsamlet, som detaljeret beskrevet i denne privatlivspolitik. Vi kan være nødt til at opbevare visse oplysninger i længere perioder, f.eks. for at overholde lovgivning om opbevaring af dokumentation eller for andre legitime årsager som håndhævelse af juridiske rettigheder, forebyggelse af svindel osv. Restinformation og samlede oplysninger, som ikke identificerer dig (direkte eller indirekte), kan opbevares på ubestemt tid. 

Dine rettigheder: 

Afhængig af den gældende lov har du mulighed for at få adgang til, rette eller slette dine personlige data eller modtage en kopi af dine personlige data, begrænse eller modsætte dig aktiv behandling af dine data, bede os om at overføre (portere) dine personlige oplysninger til en anden enhed, tilbagekalde eventuelle samtykker, du har givet os til behandling af dine data, samt retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed og andre relevante rettigheder i henhold til gældende lovgivning. For at udøve disse rettigheder kan du skrive til os på ronni@mediahaus.dk. Vi vil svare på din anmodning i overensstemmelse med gældende lov. 

Bemærk, at hvis du ikke tillader os at indsamle eller behandle de påkrævede personlige oplysninger, eller hvis du trækker dit samtykke til behandling af de samme oplysninger til de nødvendige formål, kan du muligvis ikke få adgang til eller bruge de tjenester, hvor dine oplysninger blev efterspurgt. 

Cookies og lignende teknologier: 

For at få mere at vide om, hvordan vi bruger disse teknologier, og dine valg i forhold til disse tracking-teknologier, henvises der til vores Cookiepolitik

Sikkerhed: 

Sikkerheden af dine oplysninger er vigtig for os, og vi vil bruge rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug eller uautoriseret ændring af dine oplysninger under vores kontrol. Dog kan vi ikke garantere absolut sikkerhed på grund af de iboende risici, og derfor kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen oplysninger, du sender til os, og du gør det på eget ansvar. 

Links til tredjepartswebsites og brug af dine oplysninger: 

Vores Tjeneste kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Denne privatlivspolitik dækker ikke privatlivspolitikken og andre praksis fra tredjeparter, herunder tredjeparter, der driver websteder eller tjenester, der kan være tilgængelige via et link på Tjenesten. Vi anbefaler stærkt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikker eller praksis hos nogen tredjepartswebsteder eller -tjenester. 

Klager / Databeskyttelsesansvarlig: 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om behandlingen af dine oplysninger, som vi har adgang til, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlig via e-mail på ronni@mediahaus.dk. Vi vil behandle dine bekymringer i overensstemmelse med gældende lov.